ប្រភេទផ្កាយកមកធ្វើម្ហូបដើម្បីសុខភាព






ផ្កាមួយចំនួនយើងអាចយកមកបរិភោគបាន ហើយវាក៏មានអត្ថប្រយជន៍ចំពោះសុខភាព និងអាចធ្វើជាថ្នាំព្យាបាលជំងឺបានផងដែរ ប៉ុន្តែផ្កាទាំងនោះមានមិនច្រើននោះទេ។
១.ផ្កាចេក​ (ត្រយូងចេក)
ផ្កានេះវាសំបូរសារធាតុប្រឆាំងអុកសីុតកម្មអាហារកាកសរសៃ និងមានសមត្ថភាពជួយព្យាបាលជំងឺរាគធម្មតា​ និងរាគមួល។
ជួយកាត់បន្ថយអាការៈធ្លាក់ឈាមច្រើនចំពោះស្រ្តីមករដូវ។


២.ផ្កាស្តៅ
ផ្កាស្តៅគីយើងអាចយកមកបរិភោគបាន ហើយវាល្អសំរាប់សុខភាព និងរាងកាយបំផុត។ វាមានសារធាតុដ៏ច្រើនដែលអាចជួយបញ្ចុះកំដៅក្នុងរាងកាយ បង្កើនចលនារំលាយអាហារ កាត់មន្ថយជាតិខ្លាញ់ និងជួយសម្រកទំងន់ផែមទៀត។

៣.ផ្កាល្ពៅ
គឺជាផ្កាមួយប្រភេទដែលជួយពង្រឹងសុខភាពបុរស ជាពិសេសសមត្ថភាពផ្លូវភេទបុរស និងជួយកាពារមេរោគ
ឆ្លងផ្សេងៗ។




៤.ផ្កាកុលាប
ផ្កាប្រភេទនេះភាគច្រើនប្រជាជនឥណ្ឌា តែងតែយកមកផ្សំក្នុងមុខម្ហូបរបស់ពួកគេ ជាពិសេសដាក់ជាមួយបង្អែម​ ព្រោះវាមានសារជាតិម្យាងធ្វើអោយអារម្មណ៍ស្រស់ស្រាយ និងងាយស្រួលក្នុងកាបន្ទោបង់។
Share on Google Plus

About IBM group3

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comments:

Post a Comment