ការស្រាវជ្រាវមួយចំនួនបង្ហាញថា ម្រះធ្វើឲ្យថយចុះជាតិស្ករក្នុងឈាម ដោយវិធីបង្កើនការបំប្លែងគ្លុយកូស ។
ចូរទទួលទានទឹកម្រះ១កែវ រៀងរាល់ថ្ងៃ ដើម្បីនាំមកនូវប្រសិទ្ធភាពល្អបំផុត ។ ប៉ុន្តែ ក៏ដូចជាប្រភេទអាហារដទៃទៀតដែរ, អ្នកក៏គួរសាកសួរយោបល់វេជ្ជបណ្ឌិត មុនពេលប្រើ ។ ផ្អាកទទួលទាន ប្រសិនឈឺពោះ, រាករួស ឬ គ្រុនក្តៅ ។
ក្រួសតម្រងនោមជាជំងឺ១ធ្វើឲ្យអ្នកឈឺចាង់យ៉ាងខ្លាំង ។ ផ្លែម្រះអាចត្រូវបានចាត់ទុកជាវិធានការដ៏ល្អ ក្នុងការជួយអ្នកធូរស្រាលពីជំងឺ ដោយវិធីបំបែកបំផ្លាញដុំក្រួសក្នុងសរីរាង្គ ។ ម្រះជួយបន្ថយកម្រិតអាស៊ីដខ្ពស់ ជាមូលហេតុបង្កជាក្រួសតម្រងនោម ។ បន្ថយកម្រិតកូឡេស្តេរ៉ូល
ម្រះជួយអ្នកកម្ចាត់ចោលកូឡេស្តេរ៉ូលអាក្រក់ បង្គគ្រោះថ្នាក់ឲ្យសរីរាង្គ ។ បន្ថយបានបរិមាណកូឡេស្តេរ៉ូលអាក្រក់ នឹងធ្វើឲ្យថយចុះច្រើនជំងឺបេះដូង ។ ប្រឆាំងមហារីកក្រពេញលំពែង
ផលប្រយោជន៍ដ៏អស្ចារ្យមួយរបស់ផ្លែម្រះ គឺលក្ខណៈប្រឆាំងមហារីក ។ ម្រះត្រូវបានបញ្ជាក់ថា មានប្រសិទ្ធភាពបង្អាក់ការផលិតគ្លុយកូស, មានលទ្ធភាពរារាំងការលូតលាស់របស់កោសិកាមហារីកក្រពេញលំពែង ។ ក្រៅពីនេះ ម្រះក៏មនាប្រសិទ្ធភាពប្រឆាំងតបកោសិកាមហារីកផ្សេងៗនៅថ្លើម, ពោះវៀន, ក្រពេញប្រូស្តាត ។
ប្រភពផ្គត់ផ្គង់វីតាមីន K
វីតាមីន K ជួយឆ្អឹងរឹងមាំ ជួយឲ្យដំណើរការកកឈាមប្រព្រឹត្តទៅល្អ និងជាសារជាតិប្រឆាំងរលាកមួយ ។ អ្នកកើតជំងឺរលាកសន្លាក់ គួរបង្កើនការទទួលទានម្រះ ។ ក្រៅពីនេះ ម្រះនឹងផ្គត់ផ្គង់បរិមាណជាតិសរសៃមួយដ៏អស្ចារ្យ ។
ក៏ដូចជាផលប្រយោជន៍របស់ថ្នាំប៉ូវថ្លើមផ្សេងៗផងដែរ, ម្រះក៏ជំនួយដល់ប្រព័ន្ធរំលាយអាហារ, កែប្រែរអោយប្រសើរឡើងនូវមុខងាររបស់ថង់ប្រមាត់ ។ ប្រសិនទទួលទានម្រះជាប្រចាំ នឹងបន្ថយបានជំងឺក្រិនថ្លើម, រលាកថ្លើម, ទល់លាមក។
តោះចាប់ផ្តើមសាកល្បងទាំងអស់គ្នាដើម្បីសុខភាព! :)
0 comments:
Post a Comment